Abuelo 12 y.o. (Panama)

Ron Abuelo 12 y.o. je vlajkovou lodí Varela Hermanos. Tropické klima, extra šetrná destilace z vlastní cukrové třtiny a pečlivý výběr sudů. To jsou ingredience, ze kterých se zrodil tenhle báječný zralý rum. Celých 12 let odpočíval v sudech z amerického bílého dubu, kde mu předtím zahřívala místečko výborná whisky a výsledek je temný, elegantní a mírně kouřový. Ne nadarmo mu patří hned několik zlatých medailí ze světových soutěží.

A. H. Riise Family Reserve (Panenské Ostrovy)

A. H. Riise Family Reserve je mahagonově zbarvený rum s jemnou vůní pomerančů, melasy a exotického ovoce. V jeho výrazné, bohaté chuti dominují tóny pomeranče, hnědého cukru a tabáku, které zvolna přecházejí do kořeněného, smetanově jemného a sladkého závěru.

Bumbu (Barbados)

Bumbu Rum je vyráběn na základě původní receptury, podle
které se do rumu po vypálení přidává několik druhů
místního koření. Základem pro tuto láhev je 8 druhů cukrové třtiny. Každá z jiného státu. Bumbu má příjemně jemnou,
nasládlou vůni karamelu, vanilky a nakouřeného dubu. Chuť
je naopak o něco výraznější se stopami po zázvoru, pečených
oříšcích a novém koření. Závěr pak opět jemný a nasládlý.

Captain Bucanero (Dominikánská rep.)

Pod tímto názvem se skrývá sedmiletý rum z Dominikánské
Republiky, jehož vůně Vám spolu s jeho chutí nepochybně
učaruje. Dominikánská Republika je známá především coby
producent té nejkvalitnější cukrové třtiny a tudíž má skvělé
předpoklady pro výrobu toho nejjemnějšího rumu.
Chuť je elegantní, medově sametová dlouhá dochuť
se snoubí s hedvábnou konzistencí.

Captain Morgan Spiced (Jamaika)

Unikátní směs koření a tajných ingrediencí je mistrně
smíchána s tím nejlepším karibským rumem. Následuje
proces zrání ve vypálených dubových sudech, které nápoji
propůjčují barvu a bohatou chuť. Chuťové tóny: Bohaté tóny
pravé vanilky, hnědého cukru, sušeného ovoce a hřejivého
koření s lehkým náznakem dubového dřeva – vše spojené do
delikátní směsi, která zanechá v ústech příjemný pocit bez
pálení.

Blue Mauritius Gold (Mauricius)

Po otevření na vás dýchnou slunné pláže rajského Mauricia – tóny dřeva, kůže, sušeného ovoce, červeného tropického ovoce, pražených oříšků, skořice a kokosu. Na patře je velmi jemný, sametově hebký, s chutí hroznů, karamelu, vanilky a exotického ovoce. Vychutnejte si ho jen tak, při pokojové teplotě, nebo s velkou kostkou ledu.

Dictador 12 y.o. (Kolumbie)

Tento rum je vyroben fermentací cukrové třtiny a následnou
destilací, čímž se dosáhne charakteristické vůně a chuti a tzv.
„medium body“ rumu. Tento rum byl ponechán zrání po dobu
12-ti let v již použitých dubových sudech s použitím metody
zrání solera, Barvu má bohatou jantarovou s červenými tóny.
Vůně je intenzivní bohatá, s chutí po karamelu, medu,
sušených semínkách a lehce orestovaných kakaových bobech.

Diplomatico Mantuano (Venezuela)

Jedná se o směs rumů zrajících 8 let. Vůně je silná, těžká,
sladká, jako když byste se brodili melasou. Po nějaké době
následuje tmavá melasa, třešně a vůně máslových sušenek, to
vše zabalené do sladké lékořice a mléčné čokolády. Chuť je
více kořeněná, ale bohatá a olejnatá v textuře. Skořice a
muškátový oříšek přechází do ostřejších tónů
připomínajících dub, karamel a vypálený sud.

El Dorado 12 y.o. (Guyana)

Tento výrazný rum zrál v dubových sudech 12 let a mícháním
dosáhl jemné síly a bohatosti, s nádhernou barvou a plnou
kořeněnou vůní s náznaky svěžího jižního ovoce a opečených
toastů, s kulatým, měkkým, plným tělem se sílou ovoce, tabáku
a pomerančové kůry, s příchutí dubu. Tomuto rumu byla
udělena 3x zlatá medaile v Caribbean Rum Taste Test,
která se koná každoročně v Londýně.

Clement Blanc (Martinik)

Clément Blanc je tradiční bílý Agricol Rhum s výraznou a plnou chutí. Ta je typická pro rumy vyrobené přímo z čerstvé šťávy z cukrové třtiny.

0
    0
    Váš košík
    Košík je prázdnýZpět do obchodu