Hispánico Elixir (Venezuela)

Hispánico je unikátní směs vyzrálých rumů pocházejících
výhradně z hispánských zemí. Tyto rumy byly na závěr zrání
převezeny do Španělska, kde probíhal závěrečný blend. Rumy
jsou na potřebný čas umístěny do kádí s unikátní směsí bylin,
sušených hroznů odrůdy Pero Ximenéz, exotického ovoce a
dalších příměsí, která rumu propůjčí svoji nenapodobitelnou
chuť a aroma.

Legendario Elixir 7 y.o. (Kuba)

Legendario Elixir je kubánský rum s bohatou, jemnou a sladkou
chutí. Vyrábí se na Kubě od roku 1945 a to z nejlepší vybrané
cukrové třtiny. V rumu Legendario Elixir jsou macerované
rozinky, díky kterým rum dostává jedinečně jemné aroma a
chuť. Legendario Elixir je zcela odlišný od klasických rumů z
Kuby. Zraje 7 let v sudech z amerického dubu, má
jantarovou barvu a aroma rozinek nebo pomerančů.

Mangoustan’s Café (Martinik)

Mangoustan’s Café má lehkou a svěží chuť s nádechem kávových tónů. V závěru je příjemně jemný s dlouhými kávovými tóny. Nejlépe si ho vychutnáte samotný či na ledu.

Plantation 5 y.o. (Barbados)

Dostal do vínku zlatou barvu, jedinečné sladké aroma a
vytříbenou chuť, která upoutá začátečníka, ale i znalci si přijdou
na své. Ve sklence můžeme cítit sladkou vůni tropického ovoce
a vanilky. Dále se v pozadí vyvíjí letmý dotek broskve a kokosu.
Chuť je jemná a přípustná, teplá až medová. Okouzlí nás
bohatou chutí kandovaného ovoce v doprovodu vanilky,
zahalenou vějířem svěžích chutí čerstvého ovoce.

The Kraken (Trinidad a Tobago)

Legenda praví, že loď s největším množstvím černého rumu,
který byl kdy přepravován z karibských ostrovů, nikdy nedorazil
na místo určení. Při útoku Krakena na obchodní loď celý
náklad spadl do moře a rum byl pojmenován Kraken, podle
bájného netvora. Tento rum je kávově hnědý, chuť připomíná
melasu, exotické koření, karamel nebo čokoládu s trochou
vanilky.

Ultimatum 12 y.o. (Guadeloupe)

Tento rum je jemná směs 8 různých palíren a více než 14
různých stylů rumů z Trinidadu, Barbadosu a Jamajky. Různé
typy těchto rumů jsou vyrobeny metodami Pot Still, Column
Still a některé staré druhy rumu metodou Solera. Jedná se o
svěží rum s tóny vanilky, kávy, švestky a tropického ovoce. Chuť
je stejně zajímavá, tady jsme si vědomi tóny kakaa, kávy a
sušených švestek.

0
    0
    Váš košík
    Košík je prázdnýZpět do obchodu