Představení konceptu

Koncept Pivní burza v první řadě smazává rozdíly v nákupních cenách různých druhů piva. Koriguje pouze vstupní hodnoty, dál už cenu piva drží v rukou každý návštěvník. Cena se mění s každou objednávkou a jednoduše vychází z poptávky. Značce, o kterou stoupá zájem, stoupá i cena. To stejné platí samozřejmě i naopak. Celkově tedy souhrnná cena 8 piv na čepu zůstává neměnná.

V druhé řadě koncept do pohostinství přináší svět informačních technologií s neomezenými možnostmi. Každý host má svůj vlastní objednávkový prostor (část dotykového monitoru umístěného přímo do desky stolu), kde piva objednává, sleduje pohyby jejich cen, získává informace o stupňovitosti, hořkosti atd. a má přehled o své pivní útratě. Systém je neustále vyvíjen a možnosti zákazníka se rozšiřují.

Host si objedná pivo přes dotykový monitor nezávisle na obsluze. Ta čerstvě načepované pivo roznáší přímo od proškoleného výčepního k jeho stolu. To vše probíhá prakticky v okamžiku a jako bonus si host pivo objednává za cenu, kterou si s dalšími zákazníky sám určil. Systém nabízí českou i anglickou mutaci, a také možnost přivolání obsluhy.

To vše ve spolupráci s pivovary Moravia a Lucky Bastard, tedy s pivovary, které nabízí piva jak spodně, tak i svrchně kvašená a jejich škála stylů je tak velmi široká. Proto je možné nabídku udržovat pestrou i během jednoho večera. Po každém vyčepovaném sudu narážíme totiž jiný, často i s jiným pivním stylem. Snahou je v 8 druzích piva na čepu nabízet co nejvíce pivních stylů tak, aby každý našel svého favorita. Čepování na hladinku je samozřejmostí, bez které si v dnešní době těžko představíme úspěšnou a plnou pivnici. Kromě hladinky nabízíme také šnyt a mlíko.

V rámci našeho konceptu nepomáháme hostům jen zahnat žízeň, ale i hlad. Ve stálé nabídce máme jídla podle prověřených receptur.

Kvalitně ošetřené, dobře načepované a ihned přinesené pivo, výborná kuchyně, rychlá a příjemná obsluha, příjemné prostředí a hra, která hosta nepřestane bavit. To jsou důvody, proč se zákazníci stále vracejí i s přáteli nebo kolegy.

NAše časová osa

  
Začínáme
26. 2. 2013

V únoru 2013 to všechno začalo. Půl roku shánění prostor, nespočet schůzek a telefonátů, ale vyplatilo se. Rekonstrukci jsme si dělali svépomocí, v hospodě trávili dny i noci, abychom stihli plánovaný termín otevření.
  
  
Konečně otevíráme
24. 3. 2014
Tak je to konečně tady. Všechno jsme stihli, ráno před otvíračkou dodělali poslední věci a jdeme na to. Snad někdo přijde, říkáme si. Přišel. A bylo vás hodně. Počáteční problémy asi neminou nikoho, ale postupem času jsme snad všechno vychytali.
  
Zase stavíme
28. 8. 2015

Po 2 letech provozu se ukázalo, že nám Veveří přestává kapacitně stačit a tak se rozhlížíme po novém prostoru. Podařilo se nám vyhrát výběrové řízení na starou pivnici na Jánské a tak jsme se do toho mohli pustit. Nekonečný prach a špína nás utvrdili v tom, že tohle bude větší oříšek.
  
 
Jánská otevřena
19. 3. 2016
Po 2 týdnech rekonstrukce nás zastavila byrokracie památkového úřadu a celá stavba se tak protáhla na šílených 6 měsíců. Ale dnes, skoro ve stejný den jako na Veveří, konečně otevíráme.

0
    0
    Váš košík
    Košík je prázdnýZpět do obchodu