Vlastníte restauraci a uvažujete o změně konceptu, aby k Vám chodilo ještě více zákazníků? Nebo jste v oboru nováčci a hledáte správný koncept pro Vaše podnikání?

Franchizing je ideální a nejbezpečnější cesta, jak relativně snadno podnikat v již vyzkoušeném konceptu. A vůbec nejlepší je přijít k hotovému. My vám přesně tohle nabízíme.

Jak to všechno funguje?

Jedním z nejdůležitějších předpokladů pro úspěšné podnikání je výběr provozovny. Pro zřízení restaurace Pivní burza je nutné pečlivě zvážit vhodnost lokality, vhodnost prostoru, kapacity provozního zázemí a možné dispoziční řešení.

Jaké jsou tedy podmínky na provozovnu?

  • vlastní vstup z ulice | přízemní, případně sklepní prostory
  • minimálně 150 m2 odbytové plochy (cca 100 míst k sezení)
  • dobrá dopravní dostupnost MHD | aktivní pohyb lidí na ulici | dostupnost vysokých škol, případně kolejí
  • ochota podílet se na společném projektu jak finančně, tak z hlediska respektování nastavených pravidel a investice potřebného času a úsilí
  • očekávaná měsíční výtoč piva uvažovaného prostoru musí být alespoň 40 hl
  • zachlazený pivní box, případně sklep

Prostory musí umožňovat aplikaci konceptu. Pokud je vzhled provozovny nedostačující, ale je součástí rekonstrukce provozovny, musí se zákazník zavázat, že dosáhne požadovaného „reprezentativního“ vzhledu.

Jaký je postup pro realizaci nové provozovny v rámci sítě Pivní burza?

Pro správný start do nového podnikání je nutné začít jednáním přímo v pilotní provozovně konceptu Pivní burza v Brně. Na tomto úvodním jednání dojde k představení konceptu. Zájemci budou předány informace o kritériích nutných pro vstup do sítě, finančních nákladech a termínech jednotlivých činností. Rovněž budou představeni partneři sítě Pivní burza.

Další jednání se uskuteční v prostorách zamýšlených k realizaci konceptu Pivní burza. Zde dojde k posouzení jejich vhodnosti a v případě oboustranné shody bude připravena Smlouva o smlouvě budoucí. V ní budou obsaženy základní parametry spolupráce:

  • termín vypracování návrhu dispozičního řešení potenciální provozovny
  • termín předání projektu řešení interiéru
  • výše nákladů a termíny jejich úhrad
  • plánovaný termín otevření restaurace

Po podpisu Smlouvy o smlouvě budoucí je nutné uhradit vstupní poplatek do sítě. Ten činí 200.000,- Kč (bez DPH). V tomto poplatku jsou zahrnuty následující náklady:

  • vypracování projektu
  • zajištění jednotlivých dodavatelů
  • licence na zbudování jedné provozovny
  • předplatné franchisingového poplatku na tři měsíce
  • právní servis
  • zaškolení personálu
  • ukázková první směna ve Vašich prostorách

Vlastní realizace konceptu je v horizontu 6-8 týdnů. Nezahrnuje případné stavební úpravy, jejichž délka bude stanovena podle konkrétních podmínek. Dodávky interiéru a IT technologií (termíny a cena) budou řešeny samostatnou smlouvou o dílo. V rámci další spolupráce bude franchisant hradit franchisorovi měsíční poplatek ve výši 3,5% z obratu. Za tuto částku je poskytován:

  • servis a vývoj IT
  • licence
  • průběžné proškolování
  • propagace na webových stránkách konceptu Pivní burza
  • propagace na sociálních sítích
  • marketing

Franchisovou smlouvu s Vámi uzavřeme na 10 let. Když budeme všichni spokojeni, rádi ji prodloužíme.

Jaké jsou uvažované lokality pro vznik sítě Pivní burza?

Koncept Pivní burza je svým způsobem unikátní a vzhledem k použití informačních technologií tak cílí především na studenty a mladé lidi. Uvažovaná lokalita by tak měla touto skupinou obyvatel disponovat. Hledáme tak města s počtem obyvatel nad 50.000, s aktivním pohybem obyvatel v centru města a s živým nočním ruchem.

Primárně se tedy jedná o tato města:

  • Praha
  • Olomouc
  • Ostrava
  • Pardubice
  • Zlín
  • Plzeň
  • Liberec
  • Ústí nad Labem
  • Hradec Králové
  • Havířov
  • Jihlava
  • Karlovy Vary

Co dělat, pokud mám zájem?

Pokud opravdu uvažujete o vstupu do naší sítě, vyplňte prosím krátký formulář níže a my se Vám ozveme, co nejdříve to půjde.


AnoNe

Pro přístup na tuto stránku Vám musí být alespoň 18 let.

Zadejte Vaše datum narození.

- -